Over ons
Foodcaravan:
Met een bouwjaar van 1977 mag onze Burstner Flipper 400 met recht een klassieker genoemd worden. Uiteraard gebruikt om verre tochten te maken in het buitenland zoals de tolstickers lieten zien. Door toeval kwamen we in contact met een enthousiaste kok die de caravan enkele jaren geleden heeft omgebouwd tot foodcaravan inclusief oven en barbecue en hiermee op diverse foodtruckfestivals heeft gestaan, ook met saté en hamburgers. Na vijf jaar vond hij het tijd om zijn foodcaravan te koop te zetten.
En zoals zo vaak, kwamen we op het juiste moment elkaar tegen en waren we als gezin het snel er over eens om hier iets mee te doen. De foodcaravan werd naar Breda gehaald en er werd een plan opgesteld om deze naar onze wensen en maatstaven aan te passen.
Na enkele weken van demonteren en opnieuw monteren, timmeren, schaven, plamuren en schuren, schilderen en bestickeren en als laatste ook nog verlichting en aankleding was de foodcaravan geheel af, klaar om ingezet te worden.
Ondanks zijn 40 jaar doet hij het prima en nemen we hem graag overal mee naar toe. En zodra we op locatie zijn, de poten uitdraaien en de kleppen open doen zijn we nog steeds trots dat we dit als gezin samen hebben kunnen doen. We genieten dan ook met volle teugen.
Saté:
Onze voorkeur gaat uit naar varkensvlees, maar uiteraard kan kip ook. Een portie zoals wij die kennen bestaat uit drie stokjes saté met pindasaus, wat frisse stukjes komkommer er bij, lontong (blokjes koude kleefrijst) en uiteraard wat gebakken uitjes. En mocht u nu echt de voorkeur geven aan stokbrood, ook dat kan natuurlijk. Enkele stukjes versgebakken kroepoek maakt het geheel af. Vanzelfsprekend is het mogelijk om te kiezen voor meer of minder stokjes per portie, te kiezen voor een combinatie van kip en varkensvlees, ketjapsaus in plaats van pindasaus, vegetarische saté, etcetera.
Maak uw wensen kenbaar en we gaan kijken of we die in kunnen vullen. Voorop staat dat we kritisch zijn op de kwaliteit van onze producten, de inkoop doen we dan ook zelf, net als het marineren en rijgen van de stukjes vlees, het bereiden van de lontong, en het bakken van de kroepoek.
Omdat we deze kwaliteit willen waarborgen zullen we dan zelf ook ter plaatse de saté voor u grillen op houtskool.
Burgers:
De juiste slager en de juiste ingrediënten zorgen voor een heerlijk malse hamburger van 100% puur rundvlees, geserveerd op een hamburgerbroodje met frisse garnituur en een zalige saus. Echt Indisch kunnen we hem niet noemen, maar de burger is zeker van topkwaliteit. Verse bereiding op de houtskoolgrill geeft de burger zijn heerlijke smaak. En ook hier is het mogelijk om uw eigen wensen in te vullen. Een burger van kip of varkensvlees, of een vegetarische groenteburger. We bespreken het graag met u.
